Σύνδεση

Ευχαριστούμε για την εγγραφή !

Εργαστήριο Αυτοματισμού

print
email
Εργαστήριο Αυτοματισμού
Στη σύγχρονη κοινωνία η αλματώδης εξέλιξη της τεχνολογίας και της πληροφορικής επηρεάζει πάρα πολύ όλα τα επαγγέλματα. Κάποια από αυτά εξαφανίζονται, άλλα αλλάζουν ριζικά και εμφανίζονται νέα.
Οι αυτοματοποιημένες λειτουργίες στις επιχειρήσεις άλλα και στις σύγχρονες κατοικίες αυξάνουν ποσοτικά και αυτό απαιτεί νέες γνώσεις και ικανότητες από τους σύγχρονους τεχνικούς.
Ο κύριος σκοπός του εργαστηρίου είναι να προσεγγίσουν οι μαθητές με συγκεκριμένες εφαρμογές το επαγγελματικό περιβάλλον της ειδικότητας τους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από ειδικά επιλεγμένες εργαστηριακές ασκήσεις, που πολλές έχουν εφαρμογή σε βιοτεχνίες και κατοικίες με χρήση προγραμματιζόμενων λογικών ελεγκτών (PLC) και συστημάτων αυτόματου ελέγχου. 
Οι μαθητές εξοικειώνονται σταδιακά με τις λειτουργίες και τον προγραμματισμό των PLC ξεκινώντας από απλές μανδαλώσεις και φτάνοντας σε προγραμματισμό αναλογικών εισόδων μέσα από παραδείγματα που συναντώνται στην παραγωγή. 
 
Εργαστήριο Αυτοματισμού
01 Αυτοματισμού 02 03 04 05 06 07 08 09 10

Υπεύθυνος Εργαστηρίου : Καρανίκας Θεοδόσιος

Τελευταία ενημέρωση
Έχει διαβαστεί 1665 φορές

Ενημερωτικό δελτίο

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://1sek-elass.lar.sch.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου