Σύνδεση

Ευχαριστούμε για την εγγραφή !
Αρχική Ανακοινώσεις Ευχαριστίες για την προσφορά ζώων

Ευχαριστίες για την προσφορά ζώων

print
email
Ευχαριστίες για την προσφορά ζώων

Προσφορά ζώων στο εργαστήριο Ζωικής Παραγωγής.

Ο Δ/ντής του 1ου Ε. Κ. Ελασσόνας, Μιχαλάκης Κων/νος, ο Δντής του 1ου ΕΠΑΛ Ελασσόνας, Καρκαλής Νικόλαος και ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου Ε.Κ Ελασσόνας εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στους κ.κ. Ιωάννη Κουκούλη του Κων/νου και Τηλέμαχο Γκαμπέτα του Γεωργίου για τη δωρεά τους στο εργαστήριο του Τομέα Γεωπονίας, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος της ειδικότητας Ζωϊκής Παραγωγής, καθώς και στον κτηνίατρο κ. Ζιώζια Νικόλαο της «κτηνοτροφικής Ελασσόνας» για τις πολύτιμες συμβουλές του.

Η πράξη τους αυτή συμβάλλει τα μέγιστα ώστε οι μαθητές μας να μπορούν να μορφώνονται σε ένα κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον. Έτσι θα επιτευχθούν οι σκοποί των εργαστηρίων μας:

- να προσφέρουν δηλ. γνώσεις και δεξιότητες ώστε να αποκτήσουν οι απόφοιτοί μας χρήσιμα επαγγελματικά εφόδια που θα τους βοηθήσουν μελλοντικά στην προσπάθεια τους να ενταχθούν στην αγορά εργασίας

-να αναπτύξουν αρετές όπως η υπευθυνότητα, το πνεύμα συνεργασίας και η ικανότητα επικοινωνίας σε μια ανταγωνιστική κοινωνία.

 

Τελευταία ενημέρωση
Έχει διαβαστεί 1576 φορές
Επιλέγω ΕΠΑ.Λ.
Προηγούμενο άρθρο
Επιλέγω ΕΠΑ.Λ.

Ενημερωτικό δελτίο

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://1sek-elass.lar.sch.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου